FERENCZ ÉPSZER KFT. 2004-ben alakult családi vállalkozásként, a cég 100%-ban magyar magántulajdonú. Tulajdonosa Ferencz Gellért, aki a cég megalapítója, és a kezdetektől fogva a vállalkozás működtetője, szervezője és vezetője. Fő tevékenységünk az építőipari generálkivitelezés, amely mellett építőmesteri és szakipari munkák elvégzésére is vállalkozunk. Tevékenységünk fő profilja családi házak kivitelezése. A cég megalakulásától az éves árbevétel és a foglalkoztatottak száma többszörösére nőtt. A társaság vagyona évről-évre gyarapodik. Megalakulása óta nyereséges, köztartozása nincsen, hiszen így tud megfelelni a követelményeknek.

Munkatársaink több éves kivitelezői tapasztalatára, jelentős referencia listájára, illetve megrendelőink pozitív visszajelzéseire alapozva hisszük, hogy a FERENCZ ÉPSZER KFT-nek helye van a kivitelezői piacon.

Cégpolitikánk a megrendelők bizalmának elnyerése, ügyfeleink megtartása és stabil piaci pozíció elnyerése. Mindezt teljes körű, magas minőségi színvonalon végzett munkával kívánjuk biztosítani.

A FERENCZ ÉPSZER KFT. tulajdonosa és ügyvezetője Ferencz Gellért, okleveles építészmérnök (11-64/2004), műszaki ellenőr , felelős műszaki vezető . Bővebben» 
   
Építőipari kivitelezés
Cégünk profiljában az építőipari tevékenységek teljes skálája fellelhető: újítunk és építünk. A megrendelők különböző építészeti elképzeléseit valósítjuk meg.
 
Műszaki ellenőrzés
Mérnöki Tanácsadóként építés-szerelési beruházások, felújítások és fejlesztési projektek teljes menedzsmentjével, a projektek gazdasági-műszaki előkészítésével, a megvalósítás lebonyolításával, mérnöki tanácsadással állunk partnereink rendelkezésére.
 
Felelős műszaki vezetés
A felelős műszaki vezető a kivitelező felelős vezetője, a vállalkozó tevékenységének irányítója. A építtető és a kivitelező képviselőjének,  műszaki ellenőrnek ellenőrizni, a felelős vezetőnek biztosítani kell az alábbiakat.
 
 
 
 
   

Vác belterületén, frekventált helyen saját tulajdonú 2700 m2-es közművesített telephellyel rendelkezik a cég. A fedett tárolókba állványrendszer és zsalurendszerek kerülnek elhelyezésre. A további tárolókba a generálkivitelezéshez szükséges kis és nagy szerszámok, valamint a fel nem használt, eltárolt anyagokat tesszük. Megtalálhatók
elektromos és robbanómotoros láncfűrészek, körfűrészek, szalagfűrész, gyalugép, fúrógépek, behajtó gépek, vésőkalapácsok, állványos és kézi gyorsvágók, szintező műszerek, betonsimítógép, emelőgépek, valamint munkavédelmi és biztonságtechnikai eszközök. Ezek mind a precíz, pontos munkát segítik elő.